Науковці ЧДТУ взяли участь у заходах Представництва ЄС в Україні

Науковці ЧДТУ взяли участь у заходах Представництва ЄС в Україні

Наприкінці липня професорсько-викладацький склад кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету долучився до заходів, організованих Представництвом Європейського Союзу в Україні, щодо співпраці з партнерами з країн ЄС. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби ЧДТУ.

У події взяли участь представники неурядових організацій, підприємці, молодь, освітяни і навіть ті, хто тільки-но починає замислюватися про подачу заявок на конкурси ЄС.

Організатори заходу презентували відкриті конкурси на гранти та проекти Європейського Союзу, представили пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, поінформували про можливості співпраці, а також оглянули довготривалі освітні, молодіжні, культурні та бізнесові програми та проекти Євросоюзу.

Під час заходу професор кафедри фінансів ЧДТУ Олена Березіна презентувала Інформаційний Центр Європейського Союзу, що на початку червня розпочав свою роботу в Черкаському державному технологічному університеті.

До того ж, представники Європейського Союзу в Україні провели тренінг «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?», який розвиває навички у підготовці грантових заявок на конкурси і тендери ЄС та комунікації з донорами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x