У Шполі чоловік погрожував пістолетом поліцейським

У Шполі чоловік погрожував пістолетом поліцейським

Увечері до Шполянського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що біля центрального базару виникла сварка між громадянами. По прибуттю правоохоронцями було виявлено громадянку, яка перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводила себе агресивно та ображала пересічних громадян. Її було доставлено до приміщення Шполянського відділення поліції для складання адміністративних матеріалів. При спілкуванні з поліцейськими свої протиправні дії жінка не припинила та на зауваження не реагувала, намагаючись чинити опір. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Через деякий час до відділення поліції прийшов брат затриманої, та розмахуючи пневматичним пістолетом, почав вимагати негайного звільнення його сестри при цьому висловлювався ненормативною лексикою в бік працівників поліції. Перебуваючи біля входу до Шполянського відділення поліції розбив скло вхідних дверей та намагався з місця події втекти, але був затриманий працівниками поліції.

На даний час слідчим відділенням Шполянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження щодо протиправних дій 24-річного шполянина за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x