Для маленьких черкасців у місті проведуть КіноШколу

Для маленьких черкасців у місті проведуть КіноШколу

Цими вихідними у Черкасах відбудеться низка майстер-класів, присвячених тому, щоб навчити малечу від 4-х років власноруч створювати мультфільми. Все – в межах Черкаського фестивалю короткометражного кіно «КіноШот», який тішитиме містян своїми активностями протягом 4 днів, зокрема і у вихідні – 18-19 серпня. Майстерки чи тож майстер-класи проведуть для всіх охочих безкоштовно колеги наших «кіношотівців» – Наталія Турчин і Олена Мудра з Тернопільської Кінокомісії, інформують у прес-службі «КіноШоту».

– Майстер-класи – абсолютно безкоштовні як і весь наш фестиваль. Створювати анімацію можна буде в Долині троянд. Там ми організуємо спеціальну локацію. Презентація КіноШколи і, відповідно, перша майстерка відбудеться з 16.00 у Долині троянд уже цієї суботи. Наступна – у неділю о 18.00 там же в Долині троянд. Примітно, що саму анімацію створюватимемо про своє ж рідне місто, – зазначає співорганізаторка «КіноШоту» й прес-секретар заходу Анна Сакун.

Отже, у гості до маленьких і охочих створювати мультфільми черкасців приїдуть: Наталя Турчин – ініціатор та організатор проектів: «Мистецтво єднає!», «Вода — це життя», «Чудотворні ікони Тернопільщини», «Усі люди рівні2, «Зустріч в бібліотеці», «Дитинство без насилля», «Сила духу», «Поділись теплом серця», «Школа молодого журналіста», «Українська дискотека», «Світ у кіно», KinoEnglish, КіноАрт, КіноЛекторій Авторка книг «Жовтявоніжна пастораль життя», «Жіночі долі». Олена Мудра – мультиплікатор, тележурналіст івикладач Тернопільської КіноШколи.

Варто зауважити, що КіноШкола розрахована для дітей віком від 4 років. Про одну з історій міста учасники за допомогою пластиліну й фломастерів створять анімаційну стрічку. Тож, усіх охочих навчитися власноруч робити мульти, організатори запрошують на «КіноШот», офіційне відкриття якого відбудеться вже завтра.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x