Майбутні філологи з Умані практикувалися в дитячому таборі

Майбутні філологи з Умані практикувалися в дитячому таборі

Навчальний процес на факультеті української філології Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини нерозривно пов’язаний з практичним компонентом. У ході педагогічної практики відбувається реалізація теоретичних знань, що отримали студенти на заняттях, та безпосереднє поєднання їх з практичною діяльністю. Це перша можливість спробувати себе в ролі педагога, закріпити і поглибити знання, отримати вміння і навички, необхідні для майбутньої роботи. Цьогоріч студенти-філологи набували професійних практичних навичок у дитячому таборі «Eurocamp – Межигір’я», що в Київській області, працювали педагогами-організаторами. Про це інформує прес-служба закладу.

У таборі мають можливість відпочивати діти різних соціальних груп, однак перевага надається тим, у кого батьки є учасниками АТО. Ці діти вимагають до себе особливої уваги і підходу, а тому організатори відпочинку намагалися якомога більше заповнити їх вільний час.

Розвиваюча програма закладу включала в себе майстер-класи, творчі гуртки, інтелектуальні ігри та конкурси, спортивні й туристичні змагання, квести, музичні, танцювальні, психологічні заняття. Окрім того, у таборі є можливість підвищити рівень знань з іноземних мов.

Сучасний дитячий відпочинок спрямований на різносторонній розвиток особистості. Стажування у таборах такого рівня, допоможе студентам не лише підвищити свій фаховий потенціал, а в майбутньому якнайкраще працевлаштуватися на престижну роботу за спеціальністю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x