Уманчанці за умисне вбивство загрожує до 15 років

Уманчанці за умисне вбивство загрожує до 15 років

Уманчанці, яка вбила свого співмешканця, оголошено про підозру. Повідомляють в секторі комунікації поліції Черкаської області.

Нею виявилась раніше судима 51-річна мешканка Умані. Їй обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів одного із будинків міста про те, що до них з прохання викликати швидку допомогу та правоохоронців, звернулась сусідка. За її словами у неї з чоловіком виник конфлікт, в ході якого жінка нанесла йому ножові порання. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Про прибуттю поліцейські встановили, що 42-річний чоловік помер на місці події від отриманих тілесних ушкоджень, які йому нанесла кухонним ножем його 51-річна співмешканка. Жінка розповіла, що в кімнаті квартири вони разом розпивали алкогольні напої, потім у них виникла сварка. Жінка розлютилася і схопила кухонний ніж, що лежав на столі, та нанесла чоловікові ножових поранень.

Підозрюваній оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Їй обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x