Через Черкаси пройде маршрут рекордсмена України зі сап-бордінгу

Через Черкаси пройде маршрут рекордсмена України зі сап-бордінгу

14 серпня у Києві український рекордсмен, мандрівник і автор благодійних акцій Антон Бондаренко дав старт новому проекту. Він планує пройти на сап-борді по річці Дніпро і Чорному морю з півночі на південь України (від Києва до Одеси). Такого ще ніхто не робив, тому заплив заявлений, як рекорд України. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Чемпіон».

Більш того, проект має соціально-благодійну складову за сприяння Червоного Хреста. Цим «первопроходом» мандрівник привертає увагу до літніх і хворих людей. На планований 3-тижневий заплив він бере лише 430 грн (тобто розмір мінімальної соціальної виплати, яка є в Україні). Так, виживаючи в умовах дикої і міський природи, Антон хоче привернути увагу до літніх людей, яким також доводиться виживати на пенсію – нехай не в дикій природі, але часом у не менш складних умовах.

Мандрівник узяв старт в Києві 14 серпня (вівторок) о 12-00.
Місце старту територія парку розваг Sky family park – станція прокату сап-бордів Suphub.

По ходу маршруту він планує ненадовго зупинятися у великих містах, щоб поспілкуватися з пресою.

До старту зв\’язатися із Антоном Бондаренко можна по телефону +380994587981 (із 14 серпня на цей номер лише писати на Viber або Whatsapp і у вільний час Антон відповість).

Інформація про хід проекту буде розміщуватися тут: https://www.facebook.com/uats.club

Маршрут: Київ-Канів-Черкаси-Кременчук-Дніпро-Запоріжжя-Нікополь-Нова Каховка-Херсон-Очаків-Одеса

Для довідки: Запорожець Антон Бондаренко – не простий мандрівник. Він мандрує зі змістом, з ідеєю, з концепцією, з експериментами, з благодійними, соціальними проектами і рекордами. Зокрема, об\’їздив на велосипеді Україна, збираючи кошти хворому на лейкоз хлопчику із Запоріжжя і перетнув країну на квадроциклі, щоб зібрати кошти на лікування хлопця з Києва, організував автопробіг «Вболівай за Україну» напередодні Євробачення і чемпіонату Європи з футболу, а також встановив два рекорди: «Перетин України на квадроциклах з півночі на південь по максимально прямій лінії» і «Одиночний велопробіг із заходу на схід».

– SUP-борд – дошка, на якій пересуваються по воді стоячи, за допомогою гребли одним веслом. Транспорт дуже компактний, тому на ньому можна пересуватися навіть по вузьких річечкам, і, при необхідності, взяти з собою на сушу.

Youtube-канал Антона Бондаренко https://www.youtube.com/channel/UCJ1L4ji9J-eBiBMsj4m-lTg

Представникам ЗМІ реєстрація не обов’язкова, але про свій візит попередьте, будь ласка. Заздалегідь по Viber/Whatsapp Антона, щоб узгодити, коли Антон зможе відповісти на всі Ваші запитання.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x