У Черкасах рятувальники і військові провели навчання по ліквідації пожеж

У Черкасах рятувальники і військові провели навчання по ліквідації пожеж

Під час відпрацювання спільних дій в ході навчань з ліквідації пожежі, військовослужбовці разом з рятувальниками вдосконалювали практичні навички та методику управління силами і засобами. Також відпрацювали спільні дії на випадок проведення евакуації населення з населених пунктів поблизу арсеналу. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

Навчання дозволило відпрацювати практичні дії по ліквідації пожеж на об’єктах зберігання боєприпасів, перевірити можливості техніки, яка є на озброєнні Черкаського гарнізону пожежно-рятувальної служби. Важливо також було відпрацювати взаємодію пожежних підрозділів з військовослужбовцями пожежної команди військової частини А 3177.

Рятувальники у відповідності до планів та тактичних схем провели інженерне вивчення об’єкту та оперативне розгортання наявних сил та засобів, передбачених для ліквідації такого роду об’єктів.

Подібні навчання підрозділів ДСНС та відомчої пожежної охорони позитивно впливають на готовність до дій за призначенням.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x