Черкаські рятувальники перемогли в турнірі з міні-футболу

Черкаські рятувальники перемогли в турнірі з міні-футболу

17 серпня на спортивно-оздоровчому комплексі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля з нагоди 27-й річниці з Дня Незалежності України, черкаська обласна організація ФСТ «Динамо» України провело турнір з міні-футболу серед правоохоронних органів та відомств області. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

У традиційних змаганнях участь взяли 7 команд, Управління ДСНС, ЧІПБ, УСБУ, Державної фіскальної служби, ГУ Національної поліції, Патрульної поліції та Управління захисту економіки.

За регламентом учасників турніру поділили на 2 групи, переможці яких зустрілися у матчі за перше місце.

В стикових іграх команді Управління ДСНС протистояли збірні Державної фіскальної служби та Патрульної поліції, які попри гарну підготовку та велике бажання не зуміли зупинити рятувальників, поступившись спортсменам ДСНС з однаковим рахунком 0:2.

У фіналі, футболістів Управління чекала зустріч із незмінними переможцями таких турнірів, рятувальниками з Черкаського інституту пожежної безпеки. У фінальній грі глядачі зуміли побачити усе чим славляться вирішальні ігри. Напружена боротьба, командна та індивідуальна майстерність, бажання боротьби, красиві комбінації, інтрига та радість від забитих голів. У неймовірній грі, з рахунком 2:1 перемогу здобула команда Управління ДСНС.

Другу сходинку п’єдесталу посіли рятувальники із Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Третіми на турнірі стали футболісти ГУ Національної поліції.

Приємно, що фахівцями за підсумком турніру, звання «Кращий нападник», отримав рятувальник групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС Олександр Караушан, якого від організаторів було нагороджено грамотою.

За перемогу команди учасниці були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x