Затримано підозрюваного, який зірвав золотий ланцюжок з шиї жінки

Затримано підозрюваного, який зірвав золотий ланцюжок з шиї жінки

Черкаські правоохоронці затримали 39-річного раніше судимого черкащанина, який серед білого дня на одній із вулиць Черкас напав на жінку та зірвав з її шиї золотий ланцюжок. Слідчими Черкаського відділу поліції чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Близько другої години дня до поліції Черкаського відділу надійшло повідомлення від місцевої жительки про грабіж. Жінка розповіла правоохоронцям, коли вона йшла по одній із міських вулиць, невідомий чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок. Також вона додала, що коли він тікав, встигла його запам’ятати.

Того ж дня, близько двадцятої години, коли підозрюваний гуляв містом, побачив патрульних та подався навтьоки. Поліцейські його наздогнали та з’ясували причину його поведінки. 39-річний раніше судимий черкащанин виявився грабіжником, що вдень пограбував жінку. Чоловік зізнався у вчиненому, розповів, що награбоване планував наступного дня здати до ломбарду.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру та обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування та проводиться перевірка його причетності до низки інших правопорушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x