Чоловік, який незаконно перебував на Черкащині, вчинив правопорушення

Чоловік, який незаконно перебував на Черкащині, вчинив правопорушення

До Чигиринського відділення поліції звернувся 42-річний житель Чигирина та повідомив, що в парку чоловік, з яким він тільки-но познайомився, під час суперечки наніс йому тілесні ушкодження обличчя. Також він додав, що знає, де він проживає. Наразі заявник звернувся за медичною допомогою до лікарів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Працівники поліції, які проводили перевірку по даному факту, встановили підозрювану особу. Ним виявився 66-річний чоловік сусідньої держави, який як виявилось не законно перебуває на території України. Чоловіка відвідали за фактичним місцем проживання. Правоохоронцям він розповів, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, познайомився з потерпілим в парку. Під час розмови у них виникла словесна перепалка, що переросла в бійку, в наслідок чого потерпілий отримав тілесні ушкодження.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Крім того на порушника був складений протокол згідно статті 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наразі вирішується питання про притягнення його до відповідальності та подальшого видворення за межі країни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x