У Смілі працівників заводу навчали користуватися вогнегасниками

У Смілі працівників заводу навчали користуватися вогнегасниками

З метою профілактики виникнення пожеж на підприємствах та організаціях, а також навчання громадян правилам пожежної безпеки на робочому місці, співробітники Смілянського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели профілактичну роботу з працівниками ТОВ «Завод Смілянська Холодня». Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Під час зустрічі інспекторський склад районного відділу ДСНС довів присутнім останні статистичні дані надзвичайних подій в районі та їх основні причини виникнення. Також фахівці Служби порятунку наголосили працівникам заводу на важливості дотримання правил пожежної безпеки на робочому місці та нагадали правила поведінки у разі виникнення пожежі.

У Смілі працівників заводу навчали користуватися вогнегасниками

Під час практичної частини, рятувальники звернули увагу робітників на тому, що у багатьох випадках запобігти поширенню вогню на значні площі можна, якщо загасити його на початковій стадії. Але для цього потрібно вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння – вогнегасником. Тож рятувальники провели інструктаж та продемонстрували як правильно користуватися вогнегасником, загасивши багаття.
Наприкінці зустрічі співробітники ДСНС вручили присутнім буклети з основними правилами безпечної поведінки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x