«Мавпи»-06 відсвяткували день народження

«Мавпи»-06 відсвяткували день народження

У неділю, 19 серпня, команда «Черкаських Мавп» 2006-го року народження відсвяткувала першу річницю свого існування. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

Свято, участь у якому, окрім гравців та тренера команди, також взяли батьки юних баскетболістів, відбулося на новенькому майданчику біля 9-ї гімназії.

У ході святкової програми, юнаки позмагалися у різних номінаціях. Конкурс триочкових кидків виграв Руслан Надточій, конкурс штрафних кидків – Ілля Упир. У змаганні кидків з центру майданчику взяли участь і батьки. Тут перемогу у підсумку відсвяткував учитель фізкультури Анатолій Пилипюк.

«Мавпи»-06 відсвяткували день народження

Всі переможці, а також призери конкурсів, отримали цінні подарунки.

Тренер команди Євгеній Ткаченко:

«Торік ми вирішили започаткувати традицію: святкувати день народження нашої команди. От сьогодні і святкуємо рік. Ми підвели підсумки цього року: ми були призерами турнірів у Кропивницькому та Світловодську, ми виграли бронзові нагороди дивізіонів А і Б у ВЮБЛ. Рік загалом був дуже насичений.

Мені подобається підтримка батьків, які активно допомагають команді. Не можу не відзначити дітей, які досягли всіх результатів завдяки самовіддачі на тренуваннях», – розказав тренер.

Гравець команди Максим Фесун:

«Сьогодні було весело.

По ходу сезону ми будемо слухати тренера, виконувати на майданчику його вказівки. Ми налаштовані перемагати і покращувати минулорічний результат», – розповів він.

Олексій Упир, батько.

«Діти дуже чекали цього свята і ми як батьки їх підтримали.

Син полюбив баскетбол від мене, тепер не відірвеш його від м’яча. Цим спортом він фанатіє. Я стараюся відвідувати всі його домашні ігри», – каже він.

Після розминки на конкурсах учасники святкового дійства провели товариський поєдинок між гравцями команди «Мавпи»-06 та батьками юних спортсменів. Другий рік поспіль перемогу святкували старші.

Після завершення матчу на «іменинників» чекав святковий подарунок від клубу «Черкаські Мавпи» – 4-кілограмовий торт.

Нагадаємо, в минулому сезоні обидві команди «Черкаських Мавп» 2006-го року народження вдало виступили у ВЮБЛ. Перша команда здобула бронзу на домашньому майданчику, а дублери привезли третє місце із Кропивницького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x