На Черкащині поліцейські перевірили близько 2 тисяч пасажирських автобусів

На Черкащині поліцейські перевірили близько 2 тисяч пасажирських автобусів

У межах проведення працівниками поліції Черкащини комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник» за останній місяць в області перевірено близько 2 тисяч автобусів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів. Повідомляють в секторі комунікації ГУНП в Черкаській області.

Із початку операції поліцейські перевірили 1994 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, зокрема дітей. Технічно несправними виявлено 40 автобусів. На сьогоднішній день складено 445 адміністративних матеріалів. 159 з них – за відхилення від визначеного маршруту.

Задокументовано 16 порушень правил зупинки під час здійснення посадки та висадки пасажирів, 64 факти перевезення пасажирів понад встановлену кількість, 12 порушень керування без відповідних документів.

Правоохоронці й надалі перевірятимуть перевізників і технічний стан їхніх транспортних засобів, справність аварійних виходів, розташування місць для сидіння пасажирів. Також, буде проводитись перевірку зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x