Шановні земляки! Від щирого серця вітаю вас зі святом – Днем незалежності України!

Шановні земляки! Від щирого серця вітаю вас зі святом – Днем незалежності України!

Усі ми сьогодні живемо в дуже непростий та відповідальний період розвитку нашої держави. Світ навколо нас змінюється, стає більш агресивним і непередбачуваним, ми ж в Україні знаходимося у вирі подій міжнародного значення. Вистояти в цій ситуації може лише згуртоване, сильне та мудре суспільство.

Нинішній період – це час об’єднання і спільних дій на користь власної держави. Це має відбуватися не на словах, а на ділі. Патріотизм не вимірюється гучними гаслами чи криками. Це постійна і кропітка праця на благо власної Батьківщини. Її можна виконувати на виробництві, у школі, закладі охорони здоров’я, добросовісно та щиро допомагаючи людям. Патріотизм – це й толока за участі небайдужих громадян, які разом роблять щось корисне для власного міста чи села. Це і простягнута рука допомоги ближнім, коли вони потребують цього.

Сьогодні багато уваги приділяють вихованню патріотизму у молодого покоління. Мені здається, що найкращий спосіб досягнути цієї мети – це зробити власне життя прикладом для наслідування. Адже навіть одна конкретна дія, безкорисливо спрямована на служіння людям і Батьківщині, варта тисячі красивих слів. За вартість навіть одного біг-борду з рекламою свого обличчя чи купленої у відомого дизайнера авторської вишиванки можна допомогти школі чи амбулаторії, сім’ї, яка виховує прийомних дітей, чи будинку пристарілих. У такому випадку це буде справжня, а не показна любов до Батьківщини.

За останні роки наше суспільство стало більш мудрим і стійким. Ми пройшли тест на державність, попри всі виклики та негаразди. Тепер головне – утриматися й не потонути у вирі політичних чвар, які зрештою можуть знищити Україну. Ми входимо в дуже важкий період, і лише єднання навколо ідеї сильної та заможної держави може допомогти нам із гідністю пройти його.

Кожен сьогодні має пам’ятати – Україна у нас одна, й іншої не буде. Ми можемо мати різні політичні погляди і сперечатися щодо шляхів вирішення поточних проблем. Однак розвиток держави має стати для суспільства єдиним об’єднавчим стержнем.

Із тисяч джерел, струмочків, маленьких річок і великих рік бере свою силу повноводний Дніпро. Так і наша держава має наповнитися силою мільйонів своїх людей. Хтось може зробити більше, хтось – менше, однак брати участь у розбудові України мають усі небайдужі патріоти.

У цей день я хочу побажати всім мирного блакитного неба над головою, міцного козацького здоров’я, непереборної української сили духу, благополуччя та злагоди! Добра, достатку, наснаги в усіх Ваших справах! Переконаний, разом ми зможемо перебороти всі негаразди й закласти підвалини сучасної та потужної суверенної держави!

Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x