Затримали черкасця, який напав на поліцейського

Затримали черкасця, який напав на поліцейського

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв\’язку з виконанням цим працівником службових обов\’язків). Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби прокуратури Черкаської області.

Установлено, що вчора, 21.08.2018, 38-річний житель м. Черкаси, перебуваючи в службовому приміщенні опорного пункту дільничних інспекторів Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, здійснив напад на працівника відділу та металевим предметом завдав йому численних тілесних ушкоджень.

Зловмисника затримано у порядядку ст. 208 КПК України безпосередньо на місці вчинення злочину та останньому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.

На цей час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Довідково: санкцію ч. 2 ст. 345 КК України передбачено покарання у виді обмеженням волі на строк до 5 (п\’яти) років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x