Чоловіку, який погрожував гранатою черкащанину, оголошено про підозру (ФОТО)

Чоловіку, який погрожував гранатою черкащанину, оголошено про підозру (ФОТО)

Ним виявився 21-річний військовослужбовець, житель одного із сіл Кіровоградської області. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України та вирішується питання про його притягнення до відповідальності за самовільне залишення військової частини. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Чоловіку, який погрожував гранатою черкащанину, оголошено про підозру (ФОТО)

Близько шістнадцятої години до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшла інформація, про те, що громадяни на одній із черкаських вулиць спіймали чоловіка, який був в стані алкогольного сп’яніння та мав при собі гранату. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували особу порушника. Ним виявився 21-річний житель одного із сіл Кіровоградської області. Також було з’ясовано, що чоловік військовослужбовець, який самовільно залишив військову частину. В Черкаси приїхав в гості до друзів. Під час відпочинку в одному із розважальних закладів підозрюваний виражався нецензурною лайкою і у нього виник конфлікт з 34-річний черкащанином. Чоловіки вирішили з’ясувати стосунки за межами закладу. Коли вони вийшли на вулицю, то у підозрюваного в руці була граната. Він другою рукою взяв за чеку і залякував свого співрозмовника вибухом. В цей момент один із перехожих порушника штовхнув. Він злякався та почав тікати. Його наздогнали двоє чоловіків та викликали поліцію.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x