Про стан розслідування отруєння дітей Черкаської школи №8

Про стан розслідування отруєння дітей Черкаської школи №8

Вчора порушив дане питання на Всеукраїнській серпневій конференції директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов, повідомляє він у =68.ARCvSYFoyAggBfrNsFfkXbwi-8DIzuwyCeIgBlSzis1wr-yERWPU4ieaIiEw_AiRt3NQqTKqG_uajJzOWtwdVv7MsGtjZVPVzp3rs6crukiA3Rpq2u6Vv8DX0idYQv25lZ9jRmEY6tKciXXAq2Ttesqsxm_uBL404GCuzt5U59vQKD-Qeugy&__tn__=C-R]Фейсбуці.
«Вчора на Всеукраїнській серпневій конференції підняв питання розслідування випадку отруєння дітей у 8 школі. Зокрема запитав у Міністра Гриневич щодо інформації навколо розслідування надзвичайної ситуації, яке обіцяв тримати на власному контролі Прем`єр міністр.
Адже готуючись до нового навчального року і проведення урочистих заходів, маємо бути готовими до повторення подібних випадків. На сьогодні жодної інформації в Департаменті немає.» – написав Сергій Воронов.

Про стан розслідування отруєння дітей Черкаської школи №8

Лілія Гриневич повідомила, що отруєння відбулося газоподібною речовиною, однак джерело отруєння до цього часу не встановлене. Також Міністр рекомендувала проводити урочисті заходи в нових форматах, поступово відмовляючись від урочистих лінійок.
«Власне це те, що вже роблять деякі наші навчальні заклади. Тож, тримаємо ситуацію в полі зору, буду й надалі піднімати його на всіх доступних рівнях. Безпека дітей є одним з пріорітетних напрямків діяльності нашої свободівської команди», зазначив депутат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x