У Черкасах встановили спортивний рекорд України

У Черкасах встановили спортивний рекорд України

Новий рекорд найтривалішого в Україні безперервного футбольного матчу зафіксували в Черкасах. Досягнення Черкас підтвердив офіційний представник Національного Реєстру Рекордів України Олексій Янкович. Одразу після завершення гри із товариським рахунком 109:109 він передав сертифікати, що підтверджують досягнення, міському голові Черкас Анатолію Бондаренку та директору комунального підприємства «Центральний стадіон». Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської міської ради.

– Дякую кожному жителю нашого міста, які взяли участь у встановленні футбольного рекорду, – сказав Анатолій Бондаренко. – Ви всі молодці, на всю Україну ви продемонстрували, що Черкаси – це місто, в якому живуть витривалі й сильні духом люди! Вітаю всіх із Днем Незалежності! Миру всім та добра!

Спортивний марафон тривав упродовж доби – від 19:00 23 серпня до цього ж часу 24 серпня – на полі стадіону. До історичної гри долучилися 1174 жителі нашого міста різного віку, статі та фізичної підготовки. Набір учасників тривав близько місяця. Наймолодшим гравцем став – 8-річний Олександр Дорошенко, найстаршою – 72-річна Любов Наритнік. 100-й гол забив Владислав Міхно. Найбільше часу на полі провів Олександр Дяк.

– Цією грою ми продемонстрували, що в Черкасах – у центрі України – є спортивні, активні, енергійні люди, які вміють об’єднатися навколо ідеї здорового способу життя, – говорить один із ініціаторів проведення рекордного матчу, заступник міського голови Юрій Ботнар. – День Незалежності, який ми сьогодні відсвяткували разом, запам\’ятається всім нам надовго. Черкаси довели, що ми готові ставати спортивною столицею України. Ми підтвердили, що ми сильні. А де сила – там і незалежність.

Новий рекорд, нагадаємо, встановили в рамках дводенного Черкаського спортивного фестивалю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x