В Одеській області зник черкащанин

В Одеській області зник черкащанин

24 серпня до служби порятунку «101» Білгород-Дністровського району надійшло повідомлення про те, що близько 10:05 у смт Затока під час купання зник 43-річний мешканець Черкаської області. Про це «Нова Доба» дізналася із ГУ ДСНС України в Одеській області.

23 серпня до служби порятунку «101» Білгород-Дністровського району надійшло повідомлення про те, що близько 10:00 в смт Затока під час відпочинку на узбережжі Чорного моря зник мешканець Хмельницької області 1956 року народження. Для пошуків до місця події було направлено водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління.

Рятувальниками було обстежено берегову смугу та човнами по воді вздовж побережжя на відстані близько 6 км. 25 серпня о 17:00 на відстані близько 150 метрів від берега у лимані біля мосту було виявлено тіло мешканця Хмельницької області 1956 року народження. За допомогою човнів рятувальниками тіло потонулого вилучено на берег та передано працівникам національної поліції.

Причини події встановлюються. Від ДСНС залучалось 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. 26 серпня з ранку пошукові роботи поновлені.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x