Майстра Канівського лісництва відзначили нагородою

Майстра Канівського лісництва відзначили нагородою

Напередодні святкування 27-річниці незалежності України до державного підприємства «Канівське лісове господарство» надійшла приємна звістка – за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, активну громадську позицію, патріотизм та з нагоди свята Почесною грамотою райдержадміністрації відзначено майстра лісу Канівського лісництва Анатолія Неділю. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У день офіційного відзначення річниці незалежності України Голова районної державної адміністрації Дмитро Шелест вручив Почесну грамоту кращому працівнику ДП «Канівський лісгосп».

У Канівському лісництві на його обході № 2 (площа 722 га) завжди лад, вчасно проводяться всі необхідні у лісовому господарстві роботи, заходи, тощо.

У розмові Анатолій Іванович небагатослівний:
– Я люблю все те, за що беруся. Після закінчення Яснозірської середньої школи (Черкаський район), у 1990 році обрав собі до душі лісову справу. Загалом пропрацював у лісовому господарстві не так і багато – трохи більше 8 років. Проте куди б не кидала мене доля, завжди прагнув робити все на совість. А особливо хотілося до лісу – тут відчуваю себе у тій стихії, де і дихається легко, і працюється в насолоду. Дякую всім, хто оцінив мої прагнення. Обіцяю не підвести колег, земляків, рідний край.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x