Смілянські вчительки взяли участь у всеукраїнському конкурсі для освітян

Смілянські вчительки взяли участь у всеукраїнському конкурсі для освітян

Учителі школи-колегіуму №3 Наталія Калашник та Світлана Павлик взяли участь у «спекотному» конкурсі «Вчительська десятка» від освітнього проекту «На Урок». Про це «Нова Доба» дізналася із Смілянської міської ради.

Педагоги поділилися з колегами власними розробками та отримали за це по 10 сертифікатів, подяки за поповнення бібліотеки проекту «На Урок» авторськими розробками, грамоти за активне поширення власного педагогічного досвіду серед спільноти освітян та за активну участь у формуванні освітнього простору бібліотеки авторських розробок для вчителів, дипломи учасника конкурсу «Вчительська десятка», стали учасниками вебінарів: «Онлайн-сервіси для створення тестів», «Тайм-менеджмент та ресурси для підвищення ефективності роботи педагога».

Крім того, учителі школи-колегіуму №3 постійно беруть активну участь у конференціях, вебінарах (інтернет–марафони вебінарів від видавничої групи «Основа», вебінари від видавництва «Ранок»), які проводяться в режимі он-лайн. На вебінарах пропонують ідеї, які допоможуть зробити заняття в класі більш цікавими для учителя й учнів. Вони є сучасною базою для опанування передового досвіду, формою взаємодії науки і практики, а також способом ефективної дистанційної освіти й підвищення кваліфікації педагогів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x