Судитимуть колишнього слідчого ГУНП за приховування статків

Судитимуть колишнього слідчого ГУНП за приховування статків

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього слідчого, який обвинувачується в умисному неподанні декларації про доходи. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.
За наслідками досудового розслідування прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього слідчого Черкаського відділу поліції Головного управляння Національної поліції в Черкаській області, який будучи суб’єктом декларування згідно з Законом України «Про запобігання корупції», умисно не подав декларацію про доходи.

Дії колишнього правоохоронця кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України (умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом УСБ України в Черкаській області.

Довідково: санкцією ст. 366-1 КК України передбачено покарання у виді штрафу від 2500 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 150 до 240 годин або позбавлення волі на строк до 2 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x