У Черкасах перекриють кілька вулиць

У Черкасах  перекриють кілька вулиць

Рух кількома вулицями Черкас буде тимчасово перекрито. Відповідні рішення ухвалив 28 серпня Черкаський міськвиконком. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Так, було вирішено тимчасово заборонити рух транспортних засобів вулицею Героїв Холодного Яру між вул. Чигиринською та просп. Хіміків з 27 вересня 2018 до 27 грудня 2018 року. Тут будуть проводитися будівельні роботи ПП «Черкаси-Інтерстрой».

Також тимчасово заборонять рух транспортних засобів вулицею Остафія Дашковича між бульв. Шевченка та вул. Хрещатик 31 серпня 2018 року з 10.00 год. до 16.00 год., на час проведення ремонтних робіт. Тут проводитимуть облаштування фасаду будівлі за адресою вул. Остафія Дашковича, 26.

Буде перекрито рух вулицею Новопречистенською між вул. Надпільною та вул. Благовісною з 28 серпня до 10 вересня 2018 року, на час проведення робіт з прокладання зовнішньої мережі теплопостачання до об’єкту «Будівництво багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями» по вул. Новопречистенській, 55.

Також виконавчий комітет ухвалив рішення тимчасово заборонити рух транспортних засобів бульваром Шевченка між вул. Припортовою та вул. Різдвяною. З 30 серпня до 30 вересня тут проводитимуть поетапне укладання верхнього шару щебенево-мастильного асфальтобетону. Зауважимо, що рух транспорту буде заборонено не цілодобово, а лише на час укладання асфальтобетонного покриття. Про те, коли і який саме відрізок дороги перекриватимуть, буде повідомлено окремо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x