У Черкасах відбувся заключний етап змагань Чемпіонату з пожежно-прикладних та професійних видів спорту

У Черкасах відбувся заключний етап змагань Чемпіонату з пожежно-прикладних та професійних видів спорту

28 серпня у Черкасах відбувся третій заключний зональний етап IX Чемпіонату Управління ДСНС України у Черкаській області з пожежно-прикладних видів спорту. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

Відкриваючи змагання, заступник начальника Управління ДСНС у Черкаській області Вячеслав Перевізник наголосив: – «Дані змагання сприяють підвищенню бойового духу наших рятувальників, згуртованості колективу та відпрацювання певних якостей, таких як рішучість, наполегливість, сміливість і прагнення досягнення мети. Сьогодні усі учасники змагань матимуть можливість продемонструвати свої найкращі якості в професійно-прикладних видах спорту», – підкреслив Вячеслав Миколайович.

У Черкасах відбувся заключний етап змагань Чемпіонату з пожежно-прикладних та професійних видів спорту

Перший вид змагань, – легкоатлетичний крос на дистанції 1,3 та 5 кілометрів який відбувся на Центральному стадіоні. В особистих заліках на дистанції 1 км кращими стали Ростислав Підгорний (АРЗ СП) та Ганна Файнштейн (Управління), на 3-ох км найкращий результат показав Богдан Штабрат (ДПРЗ – 2 м. Черкаси), а дистанцію 5 км із найкращим результатом подолав Сергій Єременко (Управління).

На спортивному майданчику ПАТ «Азот» були проведені два інших етапи, змагання з гирьового спорту та волейбольний турнір.
Із гирьового спорту увесь п’єдестал забрали спортсмени 2-го ДПРЗ міста Черкаси.

На волейбольному турнірі перше місце вибороли спортсмени – ДПРЗ – 2 міста Черкаси, друге – Управління, третю сходинку посіла команда АРЗ СП.

У підсумку, за результатами трьох етапів обласного зонального етапу змагань, перше місце посіла команда рятувальників 2-го державного пожежно-рятувального загону міста Черкаси, друге місце виборола команда Управління, а на третю сходинку п‘єдесталу піднялися рятувальники із селища Чорнобай.

Усі команди переможці та призери Чемпіонату були нагороджені пам’ятними кубками та дипломами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x