«Черкаські Мавпи» проведуть серію ігор у Латвії та Литві

«Черкаські Мавпи» проведуть серію ігор у Латвії та Литві

Підготовка до нового сезону «Черкаських Мавп» переходить у фазу товариських матчів. Команда Максима Міхельсона активно готується до початку нового сезону і шукає сильних спаринг-партнерів. Чемпіон України уже найближчого вікенду відіграє два товариські матчі у Латвії. Після цього візьме участь у турнірі в Литві. Про це «Новій Добі» стало відомо з сайту БК «Черкаські мавпи».

До Латвії команда Максима Міхельсона вирушає уже завтра. В п’ятницю ввечері у Ризі черкасці зіграють з середняком чемпіонату Латвії – «VIA», а в суботу на них чекає матч проти «OGRE».

Розклад матчів
31 серпня, 18.00 «VIA» – «Черкаські Мавпи»
01 вересня, 16.30 «OGRE» – «Черкаські Мавпи»

Відразу після контрольних матчів у Латвії «Черкаські Мавпи» переїздять у Литву, де візьмуть участь у традиційному турнірі в Кедайняй. Господарем змагань є клуб «Невежис», який збирає традиційно сильні колективи. Окрім «Черкаських Мавп» та «Невежиса» участь у турнірі візьме півфіналіст чемпіонату Литви – «Літкабілес» та чемпіон Білорусії – «Цмокі-Мінськ».

Матчі «Черкаських Мавп» на турнірі у Литві:

3 вересня
16:30 «Літкабеліс» – «Черкаські Мавпи»

4 вересня
19:00 «Невежис» – «Черкаські Мавпи»

5 вересня
16:30 «Цмокі-Мінськ»

Сильні спаринг-партнери необхідні «Черкаським Мавпим» напередодні виступів у Єврокубках. Нагадаємо, що уже 20-го вересня черкасці стартують у кваліфікації до Кубку Європи FIBA, виїзним матчем проти норвежського – «Кьонгсберг» дома черкасці зіграють 26-го вересня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x