У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з японською компанією

У ЧДТУ обговорили перспективи співпраці з японською компанією

28 серпня ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор зустрівся з генеральним директором компанії «Fujikura Automotive Ukraine Lviv» Хіроя Оніші, аби обговорити можливості для впровадження спільних проектів, зокрема перспектив стажування студентів вишу у компанії та їх подальшого працевлаштування. На зустрічі також були присутні корпоративний менеджер «Fujikura Automotive Europe» Оксана Лашманова та директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Роман Карманнік. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ЧДТУ.

Fujikura – японська компанія, що виробляє електрообладнання, телекомунікаційні системи та автомобільні компоненти, зокрема електропроводку для автомобілів Volkswagen. Заснована у Токіо у 1885 році і наразі має представництва по всьому світу. У листопаді 2013-го засновано українське відділення компанії, ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна – Львів».

На сьогодні японська Fujikura Group через свою дочірню компанію «Fujikura Automotive Europe» володіє в Україні двома виробничими потужностями: у Львові та в Немирові (Вінницька область), а загалом у корпорації налічується понад 50 000 працівників.

«Fujikura Automotive Europe» планує розширити роботу підприємства, відкривши виробництво у Черкасах, та збільшити штат працівників.
– Черкаський державний технологічний університет зацікавлений у співпраці з компанією Fujikura, адже ми готуємо висококваліфікованих фахівців робітничих професій, які зможуть проходити стажування на сучасному обладнанні, а в подальшому працевлаштуватися, не виїжджаючи закордон, – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x