Депутат Черкаської міської ради Павло Карась розповів про подробиці нападу на нього

Депутат Черкаської міської ради Павло Карась розповів про подробиці нападу на нього

Щойно депутат Черкаської міської ради, директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась розповів про подробиці нападу, який скоїли на нього учора вночі п’ятеро невідомих. Депутат розповів, що вимагали нападники, як діяли правоохоронці і що він планує робити далі. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Вчора увечері біля 9 години на мене був скоєний розбійний напад групою невідомих осіб у масках, – повідомив Павло Карась. – Їх було біля 5 чоловік. Мені зв’язали руки, погрожували і ставили вимоги. Перша – не смій балотуватися в мери. Друга – перестань займатися політичною діяльністю. Тебе замовили впливові люди, яким ти заважаєш. Коли ти не перестанеш цього робити, підеш слідом за Гурою. Особи погрожували вогнепальною зброєю. Вони зразу сказали, що на цей раз мети мене вбивати немає, але далі все залежить від мене і моїх дій. На сьогодні йдуть слідчі дії. Вся детальна інформація у них. У мене немає претензії до роботи національної поліції. Є певні питання до прокуратури. Сьогодні слідчий виніс постанову, якою відмовив мені в проходженні судово-медичної експертизи. Текст звучить так: «З метою всебічного вивчення кримінальної справи немає потреби проводити судово-медичну експертизу із залученням відповідного фахівця. Достатньо лише освідчення.». Освідчення ж саме по собі є абсолютно слабким доказом у суді. Я не можу пояснити з якоїсь логічної точки зору такі дії місцевої прокуратури.

За словами пана Павла, його подальші дії цілком залежатимуть від трудового колективу «Черкасиобленерго». Якими будуть ці дії і чому вони напряму пов’язані з колективом, що працює на підприємстві, депутат не пояснив. Лише заявив, що про своє рішення повідомить згодом.

Ситуацію, що сталася з депутатом міськради, прокоментував міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у своєму пості в «Фейсбуці»:

«Вночі на депутата Черкаської міської ради, директора КП «Черкаситеплокомуненерго» Павла Карася стався збройний напад через його принципову позицію як у міській раді, так на своїй посаді щодо висвітлення інформації про розкрадання бюджетних коштів і тіньових схем, які останні роки панували на стратегічному підприємстві.
П’ятеро молодиків у масках вдерлися до помешкання Павла Карася, завдали йому тілесних ушкоджень, відібрали транспортні засоби і застерегли від «правильної» позиції.
Знову закликаю правоохоронні органи належним чином виконувати свою роботу. Вони вкотре продемонстрували свою відстороненість від кримінальних загроз. Вбивство Бінусова, Гури, напад на Стадника… І до цього часу жодних результатів щодо розлідування цих справ!
Cкільки що потрібно вбивств, нападів, щоб правоохоронці стали на сторону закону?»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x