Концерт симфонічного оркестру «Два кольори»

Концерт симфонічного оркестру «Два кольори»

До уваги меломанів популярні твори вітчизняної і зарубіжної музики.

Український народний оркестр Полтавської обласної філармонії порівняно молодий і веде свій творчий відлік із 2009 року. Тридцять досвідчених артистів – віртуозів-ентузіастів – були об’єднані заслуженим працівником культури України Миколою Жорновим, який нині продовжує свою невтомну творчу діяльність як художній керівник колективу. Разом з ним працює другий диригент оркестру – Олег Тищик.

Оркестр насолоджує слухача багатим та різноманітним тембровим колоритом, утвореним оригінальним переплетенням голосів народних та академічних інструментів. У його репертуарі представлені багатоманітні за жанрами твори: світова та вітчизняна класика, українська інструментальна та вокальна музика. Слухачі різних музичних уподобань на концерті українського народного оркестру Полтавської обласної філармонії обов\’язково знайдуть цікаве і приємне для своєї художньої душі. Колектив з величезним успіхом виступав на теренах України – Харків, Суми, Дніпро, Кременчук, Кропивницький. А нині він дарує наснагу музики черкаським меломанам.

Разом із Полтавським українським народним оркестром перед черкасцями виступлять провідні солісти Полтавської обласної філармонії: Олександр Дубовий (баритон) і Олена Шевченко (сопрано). Програму представляє Світлана Кравченко.
Організатор: Обласна філармонія

Дата: 18 вересня 2018, 18:00
Де: м.Черкаси, вул. Хрещатик, 196

Деталі за посиланням
Ціна – від 30 до 70 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x