Смілянин погрожував ножем та викрав автомобіль (ФОТО)

Смілянин погрожував ножем та викрав автомобіль (ФОТО)

Погрожуючи ножем своєму товаришу, чоловік незаконно заволодів його автомобілем та втік. Зловмисника та викрадену машину правоохоронці відшукали. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід домашній арешт. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Смілянин погрожував ножем та викрав автомобіль (ФОТО)

До Смілянського відділу поліції зателефонував місцевий житель з повідомленням про незаконне заволодіння його автомобілем. Він розповів, що відпочиваючи на ставку в компанії друзів, 26-річний знайомий погрожуючи ножем забрав ключі від його автомобіля та поїхав у невідомому напрямку. Під час проведення оперативних заходів, правоохоронці відшукали авто. Як з’ясувалось, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння їдучи на великій швидкості не впорався з керуванням та врізався у дерево. Його госпіталізували до лікарні та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На цей час Смілянським відділом поліції чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрано запобіжний захід – домашній арешт. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x