Студент ЧНУ став чемпіоном Європи

Студент ЧНУ став чемпіоном Європи

Студент навчально-наукового інституту фізичної культури спорту та здоров’я Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Вадим Петрович здобув перемогу на Чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування. Участь у змаганнях взяли понад 200 учасників із 14 країн світу. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Як розповідає переможець чемпіонату, спортивним орієнтуванням професійно займається уже 8 років, до цього пробував себе у волейболі, футболі та дзюдо.

– Коли настав час обирати, я остаточно вирішив займатися спортивним орієнтуванням. Це особливий вид спорту, який розвиває одночасно розумові й фізичні здібності, а також формує витривалість. Щодо чемпіонату, то не обійшлося без труднощів, але ми разом із напарником впевнено дійшли до фінішу та здобули перемогу, – зазначив Вадим.

За підсумками змагань хлопець візьме участь у Чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування, який відбудеться 2019 року в Іспанії. Про це повідомила тренер спортсмена Тетяна Уфімцева, випускниця Черкаського національного університету та член збірної України зі спортивного орієнтування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x