Черкащани успішно виступили на чемпіонаті Європи з легкої атлетики

Черкащани успішно виступили на чемпіонаті Європи з легкої атлетики

Із 16 по 27 серпня 2018 року в м. Берлін (Німеччина) відбулись змагання чемпіонату Європи серед спортсменів з вадами опорно-рухового апарату, зору та вадами фізичного розвитку. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Чемпіон».

За нагороди змагань чемпіонату у складі національної збірної легкоатлетичної команди України змагалось 37 спортсменів з 18 областей України, які вибороли 19 золотих, 22 срібних та 8 бронзових медалей.

Черкащину представляли Олександр Дорошенко, Максим Коваль та Роман Данилюк.

Олександр Дорошенко, заслужений майстер спорту України, у вправі в метанні спису серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату виборов срібну нагороду. Підготував спортсмена тренер Кирдода Іван Іванович.

Серед спортсменів з вадами зору у змаганнях зі штовхання ядра чемпіоном Європи став майстер спорту України міжнародного класу Роман Данилюк. У метанні диску Роман Данилюк виборов шосте місце. Підготував спортсмена тренер Кирдода Іван Іванович.

Серед спортсменів з вадами розумового та фізичного розвитку у штовханні ядра Максим Коваль виборов золото змагань. Підготував спортсмена тренер Кисельов Олександр Павлович.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x