УДПУ готовий до початку нового навчального року

УДПУ готовий до початку нового навчального року

Відповідно до наказу ректора № 377 о/д «Про підготовку до нового 2018/2019 навчального року» 29 серпня 2018 року в університеті працювала комісія з перевірки функціональної готовності навчальних приміщень та гуртожитків університету до нового навчального року. Оглянуто всі навчальні корпуси,кожну аудиторію, кабінет, лабораторію, службові приміщення та кімнати гуртожитків. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДПУ ім. Павла Тичини.

Однією із переваг нашого університету є сучасна матеріально-технічна база, яка щороку покращується.Члени комісії переконалися в тому, що на всіх факультетах та інституті пророблена велика робота: чимало приміщень зазнали капітальних перетворень, у решті зроблено косметичні ремонти. Аудиторії оснащені новим технічним обладнанням, меблями. Позитивно оцінено модернізацію кабінетів, дизайн приміщень, тематичних стендів.

Під час роботи комісія перевірила умови охорони праці та безпеки учасників освітнього процесу, проведено огляд обладнання і технічних засобів, протипожежної безпеки. Все – на належному рівні.

Велика увага колективу університету сьогодні приділяється ремонтним роботам по облаштуванню та створенню належних житлово-побутових умов у гуртожитках. Для комфортного проживання студентів в гуртожитки придбано нові меблі, постільну білизну, побутову техніку.

Комісія прийняла всі об’єкти: університет до початку нового навчального року готовий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x