Лисянські лісівники облаштували альтанку зі столом та лавами

Лисянські лісівники облаштували альтанку зі столом та лавами

На території лісових масивів Стеблівського лісництва, на березі мальовничої річки Рось, лисянські лісівники облаштували альтанку із столом та лавами, яка може вмістити близько двадцяти осіб, неподалік встановили інформаційні аншлаги та зручну вбиральню. Це надзвичайно мальовниче та затишне місце, яке користується неабиякою популярністю серед відпочиваючих. Тут є нагода не лише гарно та комфортно відпочити, а й насолодитися красотами рідного краю. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лисянські лісівники переконані, що відпочинок має бути не лише затишним та комфортним, а й, у першу чергу, безпечним. Тож, аби убезпечити лісові масиви від людської недбалості, створюють рекреаційні зони, де кожен охочий може відпочити на лоні природи з усіма зручностями й без шкоди для природи.

– Ми завжди йдемо назустріч відпочивальникам. Хочемо, щоб вони себе почували комфортно, щоб отримали задоволення від перебування у лісі. Але при цьому і не шкодили йому. Адже 90% пожеж у насадженнях виникають саме через людську недбалість. Тому ми доглядаємо за вже існуючими рекреаційними пунктами й створюємо нові. Усе це робиться виключно із повагою до відвідувачів лісу та задля їхнього безпечного відпочинку у лісових масивах, – зазначає директор Лисянського лісгоспу В’ячеслав Шако.

Роботи з будівництва, благоустрою та обслуговування рекреаційних пунктів на території Лисянського лісгоспу проводяться за власні кошти підприємства та силами працівників державної лісової охорони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x