Астрологічний прогноз на вересень 2018

Астрологічний прогноз на вересень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Вересень забезпечить Овна величезним запасом життєвої енергії. Успішність вашої професійної діяльності залежатиме від докладених зусиль – низка удач може значно притупити інтуїцію, що загрожує невеликими втратами через ризиковані фінансові операції. Тож будьте уважними та виважено ухвалюйте кожне рішення щодо власних грошей. Овни, що працюють за наймом, можуть сміливо покладатися на допомогу колег, а власникам бізнесу варто прислухатися до порад раціонально мислячих партнерів. Надмірна динаміка вересня може спричинити у представників цього знака занепад сил. Щоб уникнути цього, зірки рекомендують періодично скидати надлишки агресії. Вам допоможуть вечірні пробіжки, силові тренування і прослуховування музики для медитації.
Сприятливі дні: 1, 2, 5, 6, 14, 16, 17, 18.
Дні, коли треба бути обережними: 3, 13, 23.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Вам потрібно приготуватися до того, що цього місяця позитивні періоди будуть змінюватися різким негативом. Професійна діяльність Тельців буде стабільною – раптові проблеми і фінансові втрати вас точно не потурбують. Відносини з начальником повинні будуватися на вмінні виявляти спокій і впевненість у своїх рішеннях. Тільки так ви переконаєте керівництво, що гідні займаної посади. Астрологи рекомендують уникати корпоративів – або принаймні не дуже налягати на алкоголь, щоб потім не мучитися від сорому за свої слова і вчинки. Не поспішайте давати поради друзям і рідним – саме вас потім звинуватять у несприятливому результаті. Здоров’я навряд чи погіршиться – уміння тримати себе в руках дозволить вам спокійно поставитися до нервових ситуацій і перечекати несприятливі періоди з мінімальною психологічною шкодою.
Сприятливі дні: 7, 10, 11, 14, 17, 22, 25.
Дні, коли треба бути обережними: 4, 13, 23.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Вересень приготував багато складнощів, але не поспішайте панікувати. Вам нададуть достатньо сил і можливостей, аби з усім упоратися. Важливо набратися терпіння, а ще чітко уявляти перед собою ту мету, задля досягнення якої ви докладаєте стільки зусиль. Всі ваші дії повинні бути продуманими. Зовнішні обставини відійдуть на другий план – усі перемоги або поразки у вересні залежатимуть від ваших вчинків. Будь-яку активність варто проявляти дозовано – наймані працівники повинні завершувати раніше розпочаті проекти і уникати нових завдань. Тим, хто працює з документами, зорі рекомендують кілька разів перевірити їх на наявність помилок – уважність цього місяця буде досить низькою.
Сприятливі дні: 2, 5, 8, 11, 16, 19, 22.
Дні, коли треба бути обережними: 4, 12, 17.

Рак (21 червня – 22 липня)
Перший місяць осені відродить до життя давно забуті проблеми і невирішені питання. У професійній сфері слід запастися терпінням і бути готовими до оперативного вирішення будь-яких проблем. Спроба сховатися від неприємностей лише посилить ситуацію, тому будьте сміливими – візьміть на себе відповідальність за своє життя. Підприємцям зірки рекомендують перебрати на себе роль лідера, щоб подолати перешкоди на шляху розвитку бізнесу. Особливе попередження щодо відносин зі старшими родичами – у вересні вони будуть провокувати вас на скандали. Здоров’я Раків може потурбувати тільки в тому випадку, якщо вони не будуть дотримуватися техніки безпеки при взаємодії з електроприладами.
Сприятливі дні: 8, 10, 14, 16, 19, 20, 23.
Дні, коли треба бути обережними: 5, 12, 18.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Зірки обіцяють Левам неймовірно позитивний період, адже вересень створить для них сприятливі можливості у всіх сферах життя. Труднощі можуть виникнути хіба що в підприємницькій діяльності, тож у всіх проектах потрібно навести лад і ретельно перевірити всю фінансову документацію. Також варто грамотно планувати фінансові витрати, оскільки приплив грошей обіцяє бути нерівномірним. Найімовірніше, з’явиться можливість додаткового заробітку, але для цього доведеться неабияк потрудитися, узявши понаднормову роботу на основному місці роботи або кілька фріланс-проектів. Усі проблеми й суперечності в любовних стосунках вирішаться самі собою. Самотні представники знаку проживуть яскравий, емоційно насичений місяць.
Сприятливі дні: 4, 8, 11, 13, 19, 20, 23.
Дні, коли треба бути обережними: 3, 12, 22.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Діви стануть справжніми зірковими улюбленцями. Положення планет забезпечить особливе везіння, так що поспішайте зловити фортуну за хвіст! Найбільш вдалою сферою для Дів стануть фінанси – відповідне положення планет допоможе поповнити вміст гаманця і відкласти трохи на майбутнє. У професійній сфері настає період, сприятливий для глобальних змін. Якщо ви давно хотіли почати власну справу або розширити існуючий бізнес, дійте максимально рішуче. Однак і підприємцям, і найманим працівникам зірки рекомендують мовчати про свої успіхи – заздрісники і недоброзичливці можуть занадто активно відреагувати на неймовірні результати Дів. Менш позитивною буде нива особистих відносин: популярність Дів у протилежної статі викличе плітки, проте це не має завадити вашому щастю.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 7, 10, 11, 15, 17, 20, 23.
Дні, коли треба бути обережними: 2, 12, 21.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Настає неймовірно вдалий час для налагодження особистого життя і ділових зв’язків. Сміливо беріться за реалізацію давно запланованих проектів і соціальних ініціатив. Особливо пощастить тим, чия професія пов’язана з між­особистісними комунікаціями – будь-які контакти з партнерами, колегами і клієнтами обіцяють принести чималу користь не лише в майбутньому, а й вже під час знайомства. Бізнесменам варто запланувати кілька відряджень для пошуку нових партнерів. Представникам цього знака категорично не рекомендують зловживати алкогольними напоями – у вересні печінка буде вашим слабким місцем, так що її потрібно берегти. В іншому ви можете бути спокійні – планети-покровителі подбають про ваше здоров’я і вбережуть від травм.
Сприятливі дні: 3, 8, 10, 11, 16, 19, 25, 28.
Дні, коли треба бути обережними: 2, 12, 22.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Перший осінній місяць виявиться для Скорпіонів не дуже позитивним, але у вас в запасі є достатньо сил, щоб упоратися з турботами, які виникатимуть у робочій та особистій сферах. Зберігайте спокій і, головне, поважайте себе й думку тих, хто поряд із вами працює на користь спільної справи чи задля майбутніх досягнень. Ризиковані кроки робити не варто – тим, хто зайнятий у біржовій торгівлі, операції з цінними паперами або корпоративними фінансами, астрологи обіцяють період грошових втрат. Зі здоров’ям у вересні вам пощастило – будете захищені від травм і хвороб. Звичайно, при цьому краще не лізти на рожен, випробовуючи долю надмірним уживанням алкоголю, поїданням шкідливої їжі екстремальною їздою.
Сприятливі дні: 2, 6, 10, 13, 16, 20, 21, 27.
Дні, коли треба бути обережними: 3, 12, 23.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Для Стрільців вересень буде дуже сприятливим періодом для змін на роботі, в особистому житті, а також корисним у плані духовного розвитку. Важливо звертати увагу навіть на незначні коливання у просторі довкола вас. Змінюватимуться події і настрої людей, ваші емоції також гратимуться у квача – тому будьте дуже обережними і контролюйте себе, аби не погіршити ситуацію. Найманим працівникам потрібно налагодити взаємини з колективом – жоден з індивідуальних проектів не буде настільки ефективним, щоб викликати в керівництва бажання винагородити вас додатковими бонусами. Щодо здоров’я астрологи радять не нехтувати профілактичним лікуванням, якщо у вас є проблеми з опорно-руховим апаратом.
Сприятливі дні: 3, 5, 10, 11, 13, 16, 20.
Дні, коли треба бути обережними: 4, 9, 14.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Складнощі вересня можуть вибити Козерогів із сідла. Бізнесом у вересні краще взагалі не займатися – за що б ви не взялися, усе буде валитися з рук. Бажано взяти відпустку, залишивши справи в руках партнера або довіреної особи. Козерогам, які працюють за наймом, може загрожувати звільнення через недоброзичливців. Вам варто звітувати безпосередньому керівникові, не передаючи результати своєї роботи через чужі руки. А ще, звісно, уникати інтриг та оминати конфліктні ситуації. Будь-які непорозуміння можна вирішити чесною розмовою, проте надто довіряти теж не варто нікому. Дбайте про свій настрій, сплануйте дозвілля – буде багато цікавих подій, які вам захочеться відвідати. Бережіть гроші – їх краще заощадити на якусь більшу покупку, ніж витратити на смаколики.
Сприятливі дні: 3, 7, 8, 17, 19, 21, 27.
Дні, коли треба бути обережними: 4, 14, 22.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Для всіх представників цього знака вересень стане місяцем нечуваних перспектив і приємних подарунків долі. Потрібно лише вчасно реагувати на можливості, що самі стукатимуть у ваші двері. Будьте пильні й не допускайте надто близько до свого серця чужинців – вони крастимуть вашу енергію. А її ж краще спрямувати на власний розвиток і глобальні зміни у своєму житті, якщо, звісно, ви їх прагнете таки втілити, а не просто носити в думках. Треба також поберегти здоров’я, бути уважнішими на дорогах і уникати далеких відряджень. Краще займіться спортом або медитаціями, щоб віднайти спокій серед бурхливих подій цього місяця.
Сприятливі дні гороскопу: 2, 10, 11, 16, 18, 25, 28.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 12, 23.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Рибам потрібно приготуватися до неоднозначного періоду. На роботі ви з подивом виявите, що багато колег змінили до вас ставлення, причому не в кращу сторону. Імовірно, хтось розповсюджує нехороші чутки, так що стежте за кожним своїм вчинком і словом, а ще краще – мовчіть і просто спостерігайте. Ворог сам себе виявить, якщо ви зберігатимете абсолютний спокій на несправедливі закиди чи складні виклики. Начальство буде уважно спостерігати за вашими успіхами, тож не варто в цей час брати відпустку або розслаблятися замість роботи, попиваючи чай або читаючи інтернет-сторінки. Любовна сфера відкриє вам нові можливості. У відносинах з батьками проявіть такт – вам буде здаватися, що їхні слова і вчинки нелогічні, але залиште їм право чинити так, як їм хочеться, щоб не спровокувати конфлікту.
Сприятливі дні: 6, 8, 12, 14, 19, 20, 27.
Дні, коли треба бути обережними: 4, 9, 18.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x