Правила догляду за шкірою

Правила догляду за шкірою

Ви волієте, щоб ваша шкіра завжди була молодою і свіжою – пропонуємо поради, про які більшість людей або не знає, або не здогадується, наскільки це ефективно.

Доглядайте за шкірою не лише зранку і ввечері. Приділіть увагу шкірі в будь-яку вільну хвилину протягом дня. У сумці рекомендуємо мати косметичку, в якій є сироватка, маска для очей, відбілювальні смужки для зубів, гель для брів тощо.
Масаж обличчя для боротьби зі зморшками. Практично у кожного з нас є звичка насуплюватися, а багато хто ще й спить «обличчям в подушку». Все це призводить появу зморшок на переніссі і «гусячих лапок». Розслабити м’язи обличчя допоможе точковий масаж протягом декількох хвилин перед сном. Техніка проста: поставте пальці на лінію брів – вказівний і безіменний на зовнішній і внутрішній край брови, а середній на середину, помасажуйте. Ви відчуєте, як розслабляються м’язи чола і очей.

Не забувайте про зону декольте, користуйтеся сонцезахисним кремом. Дуже важливо змащувати сонцезахисним кремом ділянку грудей і шиї, тому, що вони знаходяться на сонці стільки ж, скільки і обличчя, а з віком шкіра на цих ділянках все важче і важче відновлюється.

Носіть із собою засоби для експрес-свіжості. Добре завжди мати під рукою освіжаючі засоби. Якщо у вас романтичне побачення або зустріч із друзями, можна швидко освіжити обличчя за допомогою вологих серветок, просочених гліколевою або саліциловою кислотою.

Не тріть очі. Якщо при умиванні чи демакіяжі сильно терти очі, шкіра навколо них буде тьмяною. Ділянку навколо очей потрібно очищати плавними, м’якими рухами, намагатися її не розтягувати.

Вмивайтеся прохолодною водою. Гаряча вода негативно впливає на шкіру, тому для вмивання дерматологи радять використовувати прохолодну воду.

Про сухість шкіри судіть по роту. Станом губ можна визначити, коли ваша шкіра потребує зволоження. Якщо з’явилося відчуття сухості, прийшов час випити склянку води.

Додайте в раціон омега кислоти. Стан шкіри залежить від харчування. Виключіть із раціону овочі, багаті на крохмал, а також продукти з високим вмістом рафінованих вуглеводів, такі як білий хліб і рис. Поліпшити стан шкіри допоможуть продукти, що містять жирні кислоти омега-3, – оселедець, скумбрія, сардини, авокадо, оливкова олія.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x