Уночі на Черкащині затримали крадія телефонного дроту

Уночі на Черкащині затримали крадія телефонного дроту

За підозрою у вчиненні крадіжки телефонних кабелів поліцейські Черкаського відділу затримали жителя Черкас. Чоловік обрізав близько 45 метрів дротів, чим завдав збитків на суму близько 30 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшли повідомлення про крадіжки кабелів з комунікаційних колодязів. Для встановлення особи зловмисника та його затримання були залучені працівники карного розшуку, які розробили заходи по затриманню зловмисника. В результаті проведених заходів близько третьої години ночі поліцейські затримали чоловіка, який проник до комунікаційного колодязя і зрізав кабель. Ним виявився житель Черкас, який раніше притягувався до відповідальності за аналогічні діяння.

Черкаським відділом поліції чоловікові оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x