Хасидів в Умані охоронятимуть 600 копів із 12 областей

Хасидів в Умані охоронятимуть 600 копів із 12 областей

Близько 600 працівників поліції протягом десяти днів будуть перебувати в місті Умань та забезпечувати публічний порядок та безпеку громадян в місцях паломництва брацлавських хасидів. Сьогодні ввечері правоохоронці заступають до несення служби в місцях паломництва. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Сьогодні до міста Умань в складі зведеного прибули всі придані сили, з 12 областей України. Загалом для забезпечення публічного порядку та безпеки громадян в місцях паломництва буде задіяно близько 600 працівників поліції, серед яких співробітники патрульної поліції, кінологи зі службовими собаками, вибухотехніки, оперативні працівники.

Під час шикування начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області генерал поліції третього рангу Валерій Лютий довів до поліцейських завдання, серед яких забезпечення публічного порядку та безпеки жителів міста Умані та іноземних гостей, які прибудуть до міста на святкування Рош ха-Шана. Також, начальник Главка наголосив поліцейським на дотриманні дисципліни, законності та особистої безпеки під час несення служби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x