Виставка «Рослини-хижаки і мешканці джунглів»

Виставка «Рослини-хижаки і мешканці джунглів»

Запрошуємо на унікальну, єдину в Європі виставку «Рослини-хижаки і мешканці джунглів», яка проходить у ТРЦ «Хрещатик-Сіті» (вул. О.Дашкевича, 19) з 1 вересня по 1 жовтня щодня з 10.00 до 21.00.

На виставці представлено близько 30 видів рослин-хижників (рослин, які споживають живу здобич, в основному комах) з усіх куточків земної кулі. Крім цього, експозицію доповнюють гігантські павуки-птахоїди, водні та наземні черепахи, граціозні яскраві змії, незвичайні ящірки, цікаві жабки, комахи і молюски, а також милі пухнастики, яких можна гладити, грати і сфотографуватися з ними.

Виставка цікава за змістом, у ній присутні доволі цікаві экспонати. Оформлення виставки з використанням великої кількості декорацій дає можливість відвідувачам отримати естетичне задоволення.

Виставка є пізнавально-розважальним проектом, експонати підібрані таким чином, щоб викликати інтерес у дітей різного віку, а також у дорослих.

Дата: з 1 вересня по 1 жовтня щодня з 10.00 до 21.00
Місце: ТРЦ «Хрещатик-Сіті» (м. Черкаси, вул. О.Дашкевича, 19)

Спеціальні умови для групових відвідувань:

Номінальна вартість квитків на виставку: 60 грн дорослі, 50 грн дитячий. Для організованих груп дітей (від 10 осіб) вартість дитячого квитка становить 40 грн. Крім того, на кожні 10 осіб групи 1 особа у супроводі проходить безкоштовно.
Для груповх відвідувань проводяться окремі екскурсії. Приблизна тривалість екскурсії – 40-50 хвилин. Фото- та відеозйомка – безкоштовно. Під час екскурсії дітям представляється можливість відчути на дотик та гладити безпечні екзотичні тварини (змії, черепахи, ящірки), що завжди супроводжується бурними емоціями. Оптимальна кількість дітей у группі – до 30 чоловік. Запис на группове відвідування виставки здійснюється телефонами: 068-7776137, 096-4226389, 050-0210520
Виставка «Рослини-хижаки і мешканці джунглів»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x