У Черкасах на місці події затримали сутенера

У Черкасах на місці події затримали сутенера

Поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов\’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Черкаській області викрили діяльність злочинної групи, яка налагодила бізнес з надання сексуальних послуг у Черкасах. Одному із учасників групи оголошено про підозру, обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

Оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов\’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Черкаській області в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України, під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури, встановили осіб, які організували та забезпечили надання послуг інтимного характеру в одному з банних комплексів в місті Черкаси. Ними виявилися три жительки міста Черкаси.

За результатами реалізації кримінального провадження одного з організаторів було затримано на місці події. Їй повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Стосовно інших організаторів та посібників учинення вказаного кримінального правопорушення вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Тривають подальші слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x