Тренерів черкаських спортивних шкіл відзначать грамотами виконкому

Тренерів черкаських спортивних шкіл відзначать грамотами виконкому

До Дня фізичної культури та спорту, яке цього року відзначають 8 вересня, в Черкасах грамотами виконавчого комітету нагородять тренерів-викладачів спортивних шкіл. Рішення про це вчора ухвалили на засіданні виконавчого комітету. «Нова Доба» дізналася про це з прес-служби Черкаської міської ради.

Тренерів відзначать за багаторічну працю, високий рівень професіоналізму та особистий внесок у розвиток галузі. Нагородять, зокрема, тренера-викладача з вільної боротьби КДЮСШ «Вікторія» Сергія Мініча, з дзюдо – Григорія Братка, тренера-викладача з волейболу КДЮСШ № 1 Тетяну Сахнюк-Баранову, тренера-викладача з футболу ДЮСШ «Дніпро-80» Віталія Літовкіна та Тараса Коломійця, тренера-викладача зі спортивного орієнтування Тетяну Уфімцеву, тренера-викладача зі стрільби з лука КДЮСШ № 2 Наталію Калініченко, з триатлону – Олену Серветник.

Крім того, виконком ухвалив рішення про нагородження трьох спортсменів зі стрільби з лука, які вибороли призові місця під час ІІІ етапу Кубку України «Стріли Слобожанщини». Він проходив 16-19 серпня у Харкові.

Грамотами відзначать стрільця з Черкас Данила Антоненка, який здобув золоту медаль серед кадетів в особистому заліку та бронзову медаль у змішаних командах, Руслана Чумака, який виборов срібну медаль серед кадетів у змішаних командах, та Владиславу Мельничук, що здобула бронзову медаль серед кадетів у змішаних командах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x