Привласнив більше 1 млн гривень за «липову» розмітку на дорогах

Привласнив більше 1 млн гривень за «липову» розмітку на дорогах

Прокуратура скерувала до суду справу стосовно колишнього директора філії «Черкаський райавтодор», якого обвинувачують у розтраті понад 1 млн грн бюджетних коштів. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.
Колишнього директора філії «Черкаський райавтодор» ДП «Черкаський облавтодор» ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» обвинувачують у розтраті коштів указаного державного підприємства на загальну суму більш як 1 млн грн під час виконання робіт по нанесенню дорожньої розмітки на автодорогах Черкаської області, за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні розпочато за матеріалами Управління Служби безпеки України в Черкаській області та здійснювалося слідчими Головного управління Національної поліції в Черкаській області під процесуальним керівництвом працівників прокуратури Черкаської області.

Довідково: за вчинене службовій особі загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x