В Холодному Яру відбудеться всеукраїнська гра

В Холодному Яру відбудеться всеукраїнська гра

20 – 23 вересня в урочищі Холодний Яр, що на Черкащині, відбудеться всеукраїнський захід «Теренова гра «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак. Гру влаштовують задля вшанування героїв боротьби українського народу за територіальну цілісність, а ще – аби долучати сучасну молодь до вивчення історії, традицій через знайомство з духовно-культурною спадщиною. Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Уперше її провели в 2016 році. Суть гри полягає в захисті власного прапора та отриманні прапора супротивника. Для цього всі учасники будуть поділені на 2 команди (сотні), кожна з яких матиме свій прапор та боротиметься за нього впродовж 4 днів гри. Щоб забрати прапор, необхідно подолати протилежну команду. Для цього в кожного гравця на руці знаходиться символ життя – пов’язка. Зірвати пов’язку означає «вбити» супротивника.

До участі в теренівці запрошуються всі охочі віком від 16 до 28 років.

Зареєструватися на гру можна до 9 вересня, заповнивши анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/1dXVuRSsHCalw1Hk2.

Як це було в 2017-му можна переглянути тут: https://youtu.be/tn5-efAdrHw.

Більше про захід дізнавайтесь на офіційній сторінці гри в соціальній мережі «Фейсбук»: https://www.facebook.com/terenivka.sich/.

Організатори: Національно-патріотичне виховання Міністерства молоді і спорту України, Управління сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації за підтримки ГО «ВМР “Національний Альянс”»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x