«Черкаські Мавпи» підсилилися американським захисником

«Черкаські Мавпи» підсилилися американським захисником

Склад «Черкаських Мавп» поповнив 30-річний американський атакуючий захисник Келвін Льюіс. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

Люіс, який має зріст 195 см, закінчив університет в Г’юстоні. У своєму останньому сезоні в NCAA здобував 15,5 очки за гру, влучаючи 39,7 % дальних кидків. Опісля Льюіс на батьківщині пограв в Літній лізі за Г’юстон і виступав в лізі розвитку за «Техас Легендс».

Після переїзду в Європу грав у Швеції («Сольна Вікінгз»), Фінляндії («Пюрінто»), Румунії («Тімішоара»), Греції («Колоссос»), Угорщині («Шопрон»). Минулий сезон Льіс розпочав у ісландському «Хоттурі», а завершив у фінському «Карху». У 21 матчі чемпіонату Фінляндії американець здобував 12,2 очки за гру, із відсотком реалізації три очкових у 34,4 %.

Келвін Льіс дворазовий чемпіон Фінляндії та володар кубку Румунії.

Льіс – другий американський новачок «Черкаських Мавп». Раніше команду підсилив захисник Брендон Янг.

Також «Мавпи» продовжили співпрацю із Кольченком, Конєвим, Липовцевим, Бояркіним, з вихованцями клубу Ткаченком, Скапінцевим і Русловим, а також повернули в свої лави Чумакова.

Новий сезон стартує у Черкасах 23 вересня матчем за Суперкубок. Квитки на матч за Суперкубок та сезонні абонементи вже у продажу.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x