П’яні уманські хасиди побилися з екіпажем українського літака

П’яні уманські хасиди побилися з екіпажем українського літака

Інцидент за участі нетверезих паломників-хасидів стався на борту рейсу авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України». Прочани, які направлялися на святкування Рош-ха-Шана в місто Умань, побилися з українськими бортпровідниками. Про це інформує сайт «04744.info» з посиланням на «Новини Ізраїлю».

Вісім паломників-хасидів збиралися летіти з аеропорту «Бен-Гуріон» у місті Тель-Авів до України на святкування іудейського Нового року біля могили Рабі Нахмана в Умані. Проте на посадку вони прийшли нетверезими. Піднявшись на борт літака, прочани затіяли сварку з українським екіпажем. Невдовзі словесний конфлікт переріс у бійку.

Командир рейсу був змушений викликати поліцію. Хасидів-хуліганів зняли з літака і повернули в аеропорт. Виліт довелося затримати на три години.

Представник аеропорту «Бен-Гуріон» зауважив, що подібні випадки трапляються щороку. Багато паломників-хасидів, які прямують на Рош-ха-Шана до Умані, приходять в аеропорт нетверезими чи під впливом наркотичних речовин, випрошують гроші на квитки в інших пасажирів та влаштовують бійки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x