У Києві розбився гелікоптер «Миронівського хлібопродукта» (ФОТО)

У Києві розбився гелікоптер «Миронівського хлібопродукта» (ФОТО)

Гелікоптер, що розбився на Трухановому острові у Києві, належить ПАТ «Миронівський хлібопродукт», власником якого є черкащанин Юрій Косюк. Про це повідомляє «ТСН».

У Києві сьогодні вранці, 6 вересня, розбився гелікоптер, у результаті чого поранень зазнали двоє осіб. Аварія сталася на Трухановому острові посеред Дніпра.
Стало відомо, що це вертоліт Eurocopter EC145 – найдорожчий в Україні.
У Києві розбився гелікоптер «Миронівського хлібопродукта» (ФОТО)
Речниця ДСНС Києва Світлана Водолага уточнила, що унаслідок падіння гелікоптера в пілота діагностували перелом ноги та інші травми.

«Одна людина самостійно вибралася з нього, а інша – пілот – була затиснена. Рятувальникам довелося за допомогою спецобладнання деблокувати постраждалого. Обидва були передані працівникам меддопомоги. У пілота перелам ноги, а також нога травмована металевими конструкціями гелікоптера», – повідомила Світлана Водолага.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії, у тому числі експертизи для встановлення обставин і причин падіння вертольота.

Додамо що, Юрій Косюк, власник «Миронівського хлібопродукту» посів шосте місце в списку ТОП-100 найбагатших українців за підсумками 2017 року. Його статки оцінили в 900 млн доларів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x