«Черкаські Мавпи»-05 активно готуються до нового сезону

«Черкаські Мавпи»-05 активно готуються до нового сезону

Команда «Черкаських Мавп» 2005-го року народження готується до нового сезону юнацької баскетбольної ліги під орудою тренера Василя Івлєва. Протягом серпня юнаки провели два мікроцикли тренувань, протягом яких займалися на свіжому повітрі на баскетбольному майданчику та на пляжу. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

– До серпня в хлопців була написана індивідуальна програма, яку вони виконували. Крім того, 15 осіб відвідали баскетбольні табори в Одесі та в Батумі. Я повернувся із збірної на початку серпня, і ми провели перший мікроцикл тренувань. 15 тренувань за 7 днів. Другий мікроцикл включав в себе вже 6 днів. Зараз працюємо в залі, – розповідає Івлєв.

Команда працювала за планом по два тренування в день.
– Тренування були навулиці. Перший мікроцикл: тренування із 7 до 9 години ранку, бо було жарко. Займалися на майданчику 12-ї школи. Ввечері працювали на пляжі «Живчик», десь із 6 години, коли трохи спадала температура. Під час другого мікроциклу зранку ми починали о 8 годині і займалися дві з половиною години. Заняття ввечері на 5-ту годину, тривалістю 2 години 15 хвилин. На майданчику працювали індивідуально з мячами: це в основнмоу вправи на майстерність, і трохи згадували тактичні дії. На пляжі – це в основному бігові вправи, вправи на баланс, – розповідає Івлєв.

Сьогодні команда відправляється на товариський турнів у Одесу. Там черкащани планують зіграти 8 ігор за 3 дні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x