У Медичному діагностичному центрі «ЛУР» успішно лікують дерматологічні захворювання

У Медичному діагностичному центрі «ЛУР» успішно лікують дерматологічні захворювання

У Медичний діагностичний центр «ЛУР» звертаються за допомогою люди різних вікових категорій, від маленьких дітей до літніх людей. Для кожного віку характерні певні проблеми із шкірою. Допомоги потребують пацієнти із такими серйозними дерматологічними захворюваннями, як псоріаз, вітіліго, атопічний дерматит, парапсоріаз, червоний плескатий лишай, часто, які багато років лікувались, інколи безуспішно. У Медичному центрі «ЛУР» їх успішно лікують за допомогою фототерапії.

– Фототерапія (дослівно «світлолікування») – це сучасний найефективніший і найбезпечніший метод лікування, – розповідає лікар-дерматолог першої кваліфікаційної категорії Лариса Анатоліївна Уманець. – Ми проводимо фотолікування на новому обладнанні – фотокабіна «Daavlin» виробництва США. Пристрій обладнаний 48 лампами, що випромінюють УФБ (ультрафіолет Б) із довжиною хвилі 311 нм, що містить максимальну кількість лікувального ультрафіолету. Цей спектр не лише ефективний для лікування, а й безпечний для організму. Адже дія ультрафіолетового променя спектру Б розповсюджується лише на поверхні шкіри і не проникає вглиб. Тому ризик виникнення уражень чи онкопатології внутрішніх органів виключений. Перевагою при використанні загальної фототерапії є і те, що УФ промені, діють також на візуально здорову шкіру, надають профілактичний вплив, та запобігають появі нових висипань.

Промінь впливає на уражені ділянки шкіри, стимулює ряд обмінних процесів, уповільнює поділ клітин поверхневого шару шкіри і призводить до зменшення інтенсивності запальних процесів та свербіння. Фототерапію можна поєднувати з традиційними методами лікування, та призначати дітям від 5-ти років, вагітним жінкам та матерям, які годують грудним молоком новонародженого. Лікування проводять амбулаторно. Тривалість курсу фототерапії залежить від виду захворювання та задавненості процесу.
Також у центрі проводять обстеження родимок (дерматоскопію) за допомогою апарату дерматоскопу, що збільшує зображення у 10 разів і дає можливість розглянути процеси, що відбуваються у новоутвореннях шкіри. Лікарі роблять фотографії родимок і завантажують їх у базу даних пацієнтів. Завдяки цьому при повторному огляді можна спостерігати динаміку висипань і вирішити питання, щодо подальшого ведення пацієнта: видаляти родимку чи продовжувати спостереження.

Для зменшення соціальної упередженості та збільшення інформативності населення про шкірні захворювання, медичний центр проводить різноманітні соціальні акції та запрошує щорічно на безкош­товні обстеження родимок на День меланоми (20 квітня) та безкоштовні консультації на День Псоріазу (29 жовтня).

Для визначення оптимального методу лікування, необхідно проконсультуватися із лікарем-дерматологом Медичного діагностичного центру «ЛУР», який на підставі ваших скарг та клінічних проявів захворювання, зможе підібрати для вас індивідуальну програму лікування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x