«Черкаські Мавпи»-06 взяли участь у турнірі в Залізному порту

«Черкаські Мавпи»-06 взяли участь у турнірі в Залізному порту

Із 2 по 7 вересня в Залізному порту пройшов баскетбольний турнір на честь Олімпійского чемпіона Валерія Гоборова. Участь в ньому взяла і команда Євгенія Ткаченка, зайнявши перше місце серед юнаків 2006-го року народження, та третє – 2005-го. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

Усі учасники змагань були розподілені на дві групи, відповідно до вікової категорії: юнаки 2005 та 2006-го років народження.

Окрім черкащан, участь взяли дві команди з Дніпра, колективи з Южного, Полтави та Херсона.

За словами Ткаченка, «Черкаські Мавпи» прибули у складі 19 юнаків і були поділені на три команди: дві команди грали у групі 2006 року народження та одна команда (кращі гравці) по 2005-му. У підсумку черкащани зайняли перше місце по 2006 та третє місце по 2005 році.

– Основним завданням для нас було награвання технічних елементів, над якими ми працювали в літку. Юнаки отримували від 30 до 60 хвилин часу на майданчику в день. В кожній команді визначено кращих гравців, це Войденко Роман, Упир Ілля та Фесун Максим. Грою наших баскетболістів на турнірі я задоволений. Дякую Сергію Загорую за фізичну підготовку дітей, батькам за підтриму і дітям за проявлений характер, уміння та самовіддачу в кожній грі, – прокоментував Євгеній Ткаченко.

Нагадаємо, в минулому сезоні обидві команди «Черкаських Мавп» 2006-го року народження вдало виступили у ВЮБЛ. Перша команда здобула бронзу на домашньому майданчику, а дублери привезли третє місце із Кропивницького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x