У смілянина вилучили 180 кущів коноплі (ФОТО)

У смілянина вилучили 180 кущів коноплі (ФОТО)

Під час оперативно-профілактичних заходів «Мак» поліцейські Смілянського відділу поліції у жителя Сміли на присадибній ділянці виявили та вилучили 180 кущів коноплі. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

У смілянина вилучили 180 кущів коноплі (ФОТО)

Під час обходу території обслуговування дільничний офіцер Смілянського відділу поліції виявив на присадибній ділянці місцевого жителя, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, посів рослин конопель.

За вказаною інформацією було відкрито кримінальне провадження, в рамках якого проведено санкціонований обшук. Дійсно, на присадибній ділянці чоловіка було виявлено посів рослин конопель, загальною кількістю 180 кущів.

У смілянина вилучили 180 кущів коноплі (ФОТО)

Крім того, в одній із кімнат та на горищі будинку, правоохоронці виявили ще 5 паперових пакунків з висушеною та подрібненою коноплею. Господар надавати будь які пояснення відмовився.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження. Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x