Смілянин зберігав наркотики та зброю

Смілянин зберігав наркотики та зброю

Вилучені під час санкціонованого обшуку у жителя Сміли речові докази направлено на проведення відповідних експертиз. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

У рамках відкритого кримінального провадження співробітники управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області спільно з Черкаським відділом поліції провели санкціонований обшук у жителя міста Сміли. В результаті обшуку в його домоволодінні поліцейські виявили пістолет з магазином, два револьвери з набоями, обріз мисливської рушниці, тротилову та три димові шашки, запчастини до зброї, саморобні предмети схожі на вибухові пристрої, набої та два поліетиленових мішки з речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану. Пояснити правоохоронцям походження виявлених предметів господар відмовився.

Речові докази вилучено і направлено на дослідження. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом зберігання наркотичних речовин. © Офіційний сайт Черкаська область: https://ch.npu.gov.ua/news/zbroya-ta-vibuxivka/cherkaski-pravooxoronczi-viluchili-u-zhitelya-smili-arsenal-zbroji-ta-narkotichni-roslini/

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x